Анализ на проблема

България е красива страна със силна природа. Колко хора обаче знаят това? Иска ни се да са повече отколкото сега. Затова създадохме „BulgariaTour” - за да покажем на българите, че ние не живеем в страна от третия свят, дори напротив - по нашите земи са живели велики хора, които са оставили своето наследство, което в днешно време всеки може да види под формата на забележителности. „BulgariaTour” е сайт от българи за българи в който всеки може да споделя с хората забележителности. Опознавайки своята история и традиции, ние ще възвърнем националната ни гордост, която заслужаваме. Проблема се състои в това, че в България има много забележителности, но много малко хора в национален мащаб знаят за тях. Така всички тези дестинации за екскурзии стоят в забрава. От това губят всички – българите ходят на организирани екскурзии най-често в Сърбия, Македония и Гърция. По родните ни земи има повече културни паметници, отколкото в трите изброени съседки взети заедно. Докато нашия туризъм запада, а българинът отделя парите си за да поддържа чуждестранни икономики, ние бавно но сигурно забравяме историческите си паметници.

Решението

Това не е проект базиран на национализъм, а това е проект – целящ да развие туризма в България, да подпомогне българската икономика, да възроди културното ни наследство и същевременно да помогне на много българи в избора си на дестинации за екскурзии. Развитието на проекта ще реши гореспоменатите проблеми и по този начин ще допринесе за всеобща печалба на всички страни.

Още забележителности

Контакти

Saiptek Bro.,
София,
България

Емейл: info@saiptek.com
Уебсайт: www.saiptek.com

За сайта

Това е проект – целящ да развие туризма в България, да подпомогне българската икономика, да възроди културното ни наследство и същевременно да помогне на много българи в избора си на дестинации за екскурзии.